SAHA: Sungurlu Yeni Stadyum.

HAKEM: M.Ali Cırıl.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Bayram, Y.Emre, Arif, Mustafa, Yusuf, Yaşar Can, Burak, Taha, Yasin, Adil, Latif, Ertuğrul, Nurettin, Emirhan, Recep, Yasin, Seyit, Gökhan, Ahmet Can.

BAŞKENTGÜCÜ: Aytuğ, E.Kavcı, Keten, Mustafa, Selahattin, Serhat, Ulaş, Kutuk, Alper, Ali.

GOLLER: Dk. 20 Adil, Dk. 37 Latif, Dk. 66 Gökhan, Dk. 75 Taha, Dk. 87 Burak.

1.Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Sungurlu Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk özel maçını Ankara Süper Amatör Lig takımlarından Başkentgücü ile yaparken, 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak rakiplerine gözdağı verdi.

Belediye Toplu Konutlarına yapılan yeni sentetik yüzeyli çim sahada Pazar günü oynanan maçı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Kulüp Başkanı Bahri Sezen, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz, meclis üyeleri ve çok sayıda futbol sever izledi.

Başkent ekibi karşısında baştan sona üstün bir futbol sergileyen Sungurlu Belediye, 20.dakikada Adil, 37.dakikada da Latif’in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdüren Sungurlu Belediye, 66.dakikada Gökhan, 75.dakikada Taha, 87.dakikada da Burak’la olmak üzere 3 gol daha bularak sahadan 5-0 galip ayrıldı.

(Serkan Şansever-Sungurlu)

Editör: TE Bilisim