SALON: Mahmut Atalay.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Tolga, Mehmet, Selçuk, Batuhan, Hakan, Enes, Alperen, İlyas, Ezel, Emrah, Alper, Berk.

KAYSERİ MELİKGAZİ BELEDİYESPOR: Duran, Ömner Safa, Mehrali, Mustafa, Hazar, Erkam Yasir, Ahmet, Mehmet, Davut, Mahmut, Osman Y. Osman Ö.Mehmet, Hazar.

SETLER: 25-18, 25-22, 25-23, (Sungurlu) 27-29 (Melikgazi)

Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi’nde Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte Çorum’u temsil edecek olan Sungurlu Belediyespor, ilk hazırlık maçında Kayseri Melikgazi Belediye’yi 3-1 yendi.

İlçede yaptığı 10 günlük hazırlık kampının ardından ilk hazırlık maçına çıkan Sungurlu Belediye’nin rakibi, Kayseri’nin 2.Lig ekiplerinden Melikgazi Belediye oldu. Cumartesi günü Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen maçta Sungurlu Belediyespor 25-18 alırken, ikinci seti Kayseri ekibi 29-27 kazanarak durumu 1-1 yaptı. Üçüncü seti 25-22, dördüncü seti ise 25-23 kazanan Sungurlu Belediye sahadan 3-1 galip ayrıldı. 1.Lig’e yükselmeyi hedefleyen Sungurlu Belediye, sergilediği oyunla göz doldurdu. Antrenör Mustafa Özdemir, oynadıkları oyunun ve aldıkları sonucun umut verici olduğunu belirtirken, maçta tespit ettikleri bazı eksikleri gidermeye yönelik çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Karşılaşmayı, Sungurlu Belediyespor Kulübü Başkanı Bahri Sezen, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda voleybol sever izledi.

(Serkan Şansever (SUNGURLU)

Editör: TE Bilisim