Sungurlu Belediye: 3

Cizre Belediye: 1

SALON: Fırat Üniversitesi.

HAKEMLER: Mutlu Seçal, Fatih Yayla.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Alper, Selçuk, Emrah, Mehmet, Ahmet, İlyas, Hakan, Enes, Cihan, Alican, Taner, Serkan, Batuhan, Okan Orhan.

CİZRE BELEDİYESPOR: Ömercan, Yasin, Volkancan, Kenan, Mustafa, Aziz, Yusuf, Hamza, Metin, Faruk.

1.SET: 29-27, 2.SET: 19-25

3.SAT: 25-16, 4.SET: 25-18.

Elazığ’da düzenlenen Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi Play-Off Yarı Final Grup Birinciliği’ndeki son maçında Cizre Belediye ile karşılaşan Sungurlu Belediye, 3-1 kazanarak final grubuna yükseldi.

Fırat Üniversitesi Spor Salonu’nda 4 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği organizasyondaki ilk maçında Diyarbakır temsilcisi Turkuazspor’u çok rahat bir şekilde 3-0 yenen Sungurlu Belediye, ikinci maçında Ankara Maliye İhtisas’ı 3-2 mağlup etti. Üçüncü ve son maçında Cizre Belediye ile karşılaşan Sungurlu Belediye, nefesleri kesen ilk seti 29-27 kazanarak öne geçerken, ikinci seti 25-19 alan Cizre Belediye durumu eşitledi. Üçüncü sette rakibini adeta sahadan silen Sungurlu Belediye 25-16’lık skorla tekrar öne geçerken, dördüncü seti de 25-18 kazanıp sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından 8 puanla grubu birinci bitiren Sungurlu Belediyespor, 1.Lig’e yükselecek takımların belli olacağı final grubuna yükseldi. Sungurlu Belediye’nin ardından Ankara Maliye İhtisas da grup ikincisi olarak final grubuna kaldı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim