SALON: Sungurlu Mahmut Atalay.

HAKEMLER: Sezgin Kaya, Ömer Karabudak

SUNGURLU BELESİYESPOR: Berat, Salih, Mehmet, Yavuz, Alperen, Ahmet, Bedirhan, Mustafa, Kemal, Bahadır, Bektaş, Hakan, Yağız.

YENİ KANDIRASPOR: Kerem, Burak, Doğukan, Hasan, Mehmet, Asım, Okan, Enes, Furkan,

1.SET: 25-18, 2.SET: 25-17,3.SET: 25-16.

SÜRE: 64 Dakika.

Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi 2.Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Sungurlu Belediyespor, 15.hafta maçında konuk ettiği Kocaeli temsilcisi Yeni Kandıraspor’u 3-0 yenerek üst üste 7.galibiyetini aldı ve iddiasını sürdürdü.

Dün, Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan ve 1 saat 4 dakika süren karşılaşmanın başhakemliğini Amasya bölgesinden Sezgin Kaya, yardımcı hakemliğini ise Çorum bölgesinden Ömer Karabudak yaptı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Sungurlu Beledi, ilk seti 25-18 kazanarak 1-0 öne geçerken, ikinci sette rakibine 25-17 üstünlük sağlayıp farkı ikiye çıkarttı: 2-0. Üçüncü sette de rakibini sahadan siyen Sungurlu Belediye, bu seti de 25-16 kazanıp sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Üst üste 7. Galibiyetini alarak müthiş bir seriye imza atan Sungurlu temsilcisi puanını 32’ye yükseltti ve ilk 2 iddiasını sürdürdü. Yeni Kandıraspor ise 16 puanda kaldı.

Karşılaşmayı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz, Sefa Karslı, İlçe Spor Müdürü Halil Yurt ve çok sayıda Sungurlulu sporsever izledi.

Sungurlu Belediye 16.hafta maçında 19 Şubat Pazar günü Merzifongücü ile deplasmanda karşılaşacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim