1.Amatör Küme’de mücadele eden ve sezonun ilk yarısını 21 puanla lider olarak tamamlayan Sungurlu Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Hedefini Bölgesel Amatör Lig (BAL) olarak belirleyen Sungurlu temsilcisi, Fenerbahçe altyapısında yetişen ve Çorum Belediyespor’un 3.Lig’e yükseldiği şampiyon kadroda da yer alan hücum oyuncusu Kahraman Tosun’u renklerine bağladı.

Önceki gün akşam saatlerinde Sungurlu’ya gelen Kahraman Tosun, Kulüp Başkanı Bahri Sezen’le yaptığı görüşmede şartları kabul etti ve anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki golcü futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Sungurlu Belediye’nin yeni transferi Kahraman Tosun, 1986 Trabzon doğumlu. Fenerbahçe altyapısında yetişen Kahraman Tosun, Çorum Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olup 3.lige yükseldiği 2011-12 sezonun ikinci yarısında transfer olduğu Çorum temsilcisinin formasını 7 maçta giydi. Çorum Belediye ile şampiyonluk sevinci yaşayan golcü futbolcu, Çorum Belediye’den ayrıldıktan sonra Nevşehir Gençlik, Atakum Belediye, Beyköy Belediye, Çarşambaspor, Ladik Belediye, Termespor, Turhalspor ve son olarak bu sezonun ilk yarısında Yalova amatör küme takımlarından Çınarcık Belediyespor’da forma giydi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim