Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup son hafta maçında sahasında Ordu temsilcisi Ünye 1957 ile karşı karşıya geldi. Sungurlu İlçe Stadı’nda saat 15.00’de oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Sungurlu Belediyespor 9.dakikada kazanılan penaltı atışını Osman Gıdık ile gole çeviremedi. Seyircisinin desteği ile maçın kontrolünü elinde tutan Çorum temsilcisi 20.dakikada Taha’nın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda karşılıklı gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ev sahibi Sungurlu Belediyespor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda da ev sahibi avantajını iyi kullanan Kırmızı-Beyazlılar maçın yıldızı Taha’nın 53 ve 71.dakikalarda attığı golle maçta 3-0 öne geçti. Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Sungurlu Belediyespor, 90.dakikada Hikmet Enes’in golüne engel olamayınca mücadele 3-1 Sungurlu Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından ev sahibi Sungurlu Belediyespor sezonu 25 puanla tamamlarken, konuk Ünye 1957 ise 47 puanda kaldı.

SUNGURLU BELEDİYE: 3

ÜNYE 1957:1

SAHA: Sungurlu İlçe.

HAKEMLER: Turhan Beyke, Mustafa Özdemir, A.Anıl Yılmaz.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Mehmet Ege, Mücahit Çoban, Taha (Samet), Osman, Salih, Nedim, Burak, Adem (Özkan), Başaran (Tolga Aktekin), Orhan Safa, Tolga Amasyalı.

ÜNYE 1957: Abdullah, Yasin, Ercan, Erkan, Ali, Ali İhsan, Emannuel, Selçuk, Bahri, İbrahim (Hikmet Enes), Sezer.

GOLLER: Dk.20, 53 ve 71 Taha (Sungurlu Belediye), Dk.90 Hikmet Enes (Ünye 1957).

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim