Adıyaman’da devam eden Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi Play-Off Final Grubu’ndaki ikinci maçında Adana temsilcisi Seyhan Belediye’yi 3-1 yenen Sungurlu Belediye, 1.lige yükselme umutlarını bugün İzmir temsilcisi Saint Joseph ile oynayacağı maça taşıdı.

Yozgat Sorgun Belediye, Adana Seyhan Belediye ve İzmir Saint Joseph ile birlikte 1.grupta mücadele eden Sungurlu Belediye, ilk maçında Sorgun Belediye karşısında beklenmedik şekilde sahadan 3-0 yenik ayrılırken, 1.lige yükselme yolunda yara aldı.

Sungurlu Belediye ikinci maçında dün Adana temsilcisi Seyhan Belediye ile karşılaştı. İlk maçında Saint Joseph’e 3-1 yenilen Seyhan Belediye karşısında ilk seti 25-20 kazanan Sungurlu Belediye 1-0 öne geçerken, uzun süre önde götürdüğü ikinci seti 25-27 kaybedince setlerde durum 1-1 oldu. Oldukça çekişmeli geçen üçüncü seti 25-23 kazanarak tekrar öne geçen Sungurlu Belediye, rakibine dördüncü sette de 25-23 üstünlük ağladı ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Final grubundaki ilk galibiyetini alan Sungurlu Belediye, son maçında bugün Saint Joseph ile 1.Lig’e yükselme maçında karşılaşacak. Yenimahalle Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 13.00’te başlayacak. Gruptaki diğer maçta ise saat 11.00’de Seyhan Belediye ile Sorgun Belediye karşılaşacak.

4 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği grupta ilk 2 sırayı alan takımlar 1.Lig’e yükselecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim