Erkekler Türkiye 2.Voleybol Ligi 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Sungurlu Belediyespor, 5.hafta maçında Tokat Belediye Plevnespor’u deplasmanda 3-0 yenerek 5’te 5 yaptı.

Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonu’nda oynanan ve 1 saat 7 dakika süren maçta baştan sona üstün oynayan Sungurlu Belediye, ilk seti 25-22, ikinci seti 25-20, üçüncü seti ise 25-12 kazandı.

Grupta haftanın oynanan diğer tek maçında, Bafra Belediye deplasmanda Erzurum Spor Lisesi’ni 3-0 yendi. Gümüşhane Telekom’un maça çıkmaması nedeniyle Sorgun Belediye, Orduspor’un ligden çekilmesi nedeniyle de Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi 3-0 hükmen galip sayıldı. Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise haftayı bay geçti.

Bu sonuçların ardından 5’te 5 yapan Sungurlu Belediye 14 puanla liderlik koltuğuna otururken, 4’te 4 yapan Sorgun Belediye ile 5’te 4 yapan Bafra Belediye 12’şer puanla 2.sırayı paylaştı.

Grupta 6.hafta maçları 3 Aralık’ta oynanacak olup, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tokat Belediye Plevne ile Çorum’da karşılaşacak. Orduspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Sungurlu Belediye 3-0 hükmen galip sayılacak.

SALON: Tokat Hüseyin Akbaş.

SALON: Hüseyin Akbaş.

HAKEMLER: Mustafa Demir, M. Emre Eryılmaz.

TOKAT BELEDİYE PLEVNESPOR: Anıl, Atakan, Burak, M. Emin, Yasin, Uğur, M. Ali, Ö. Faruk, Metehan, M. Can, Çağrı, Furkan.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Alper, Yasin, Selçuk, Tolgacan, Emrah, Ahmet, İlyas, Alperen, Hakan, Enes, Mehmet, Taner.

1.SET: 22-25, 2.SET: 20-25, 3.SET: 12-25.

SÜRE: 67 Dakika

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim