Çorum’un Bölgesel Amatör Lig’de ki temsilcisi Sungurlu Belediyespor, 2.hafta maçında deplasmanda Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekip 15.dakikada Tahir’in golü ile 1-0 öne geçerken, Sungurlu Belediyespor 90+5’de Taha’nın golü ile Kastamonu’dan 1 puanla dönmeyi başardı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 2.hafta maçında Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyesor, Cumartesi günü deplasmanda Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri ile karşı karşıya geldi. Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri etkili başladı. Orta alanda kazandığı toplarla ileride Murat Can, Tahir ve Ali Güzel ile etkili olmaya çalışan Kastamonu temsilcisi 15.dakikada Tahir’in golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasına kadar oyunun kontrolünü elinde tutan Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarının başlaması ile birlikte Sungurlu Belediyespor oyunda üretkenliğini arttırmaya başlarken, mücadelenin 90 dakikası 1-0 ev sahibi ekibinin üstünlüğü ile geçildi. Uzatma dakikalarında en azından beraberlik golü için akın akın Kastamonu kalesine yüklenen Sungurlu Belediyespor 90+5’de Taha’nın golü ile skoru 1-1’e getirerek Çorum’a 1 puanla dönmeyi başardı.

Bu sonucun ardından Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyespor puanını 4’e yükseltirken, Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri ise 2 puana yükseldi.

(Rıfat KARA)

Kastamonu: 1

Sungurlu: 1

SAHA: Hasan Doğan Spor Tesisleri.

HAKEMLER: Furkan Güney, Erdinç Yaman, Esra Arıkboğa.

KASTAMONU İL ÖZEL İDARE: Abdulkadir, Abdussamet, Mesut, Ömer, Oktay, Tamer, Tahir, Sefa, Murat Can, Ali Güzel, Canberk.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Sezer, Önder, Yavuz, Mücahit, Onur, Burak Yıldırım (Umut Serkan), Tolga, Taha, Berati (Burak Satılmış) Muratcan (Ayhan), Şaban.

GOLLER: Dk.15 Tahir (Kastamonu), Dk.90+5 Taha (Sungurlu).

Editör: TE Bilisim