Çorum Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kurumlararası Spor Şöleni’nin teknik toplantısı dün gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezindeki Belediye Konferans Salonu’nda saat 14.00’te başlayan toplantıya, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Masa Tenisi İl Temsilcisi Cemalettin Hoşgör, Voleybol İl Temsilcisi Mahmut Uysal, Basketbol İl Temsilcisi Demet Gökmen, Bocce Bovling ve Dart İl Temsilcisi Hakan Çıtak, Satranç İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen ve takım temsilcileri katıldı.

İlkini geçen yıl yaptıkları spor şölenine katılımın bu yıl daha fazla olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, şölende mücadele edecek tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.

Zeki Gül’ün konuşmasının ardından spor şöleninin kuraları çekildi ve statüler belirlendi. Spor Şöleninde bu yıl bayanlarda masa tenisi, bovling, dart ve satranç, erkeklerde ise voleybol, masa tenisi, bovling, dart ve satranç olmak üzere 5 kategoride müsabakalar yapılacak.

Bayanlarda, masa tenisinde 16, bovlingte 53, dartta 30, satrançta 6, erkeklerde, voleybolda 28 takımdan 307, masa tenisinde 73 takımdan 100, dartta 57 takımdan 215, bovlingte 73 takımdan 336, satrançta ise 23 olmak üzere toplamda 1086 sporcu mücadele edecek.

Spor şölenini 6 Şubat’ta yapılacak müsabakalarla başlayacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim