Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) ile Spor Lisesi, Çorum’da genç kızlar kategorisinde düzenlenen ilk il birinciliğine katılan takımlar oldular. İki takım dün 2 No’lu Sentetik Saha’da karşılaştı. Hakem Ömür Soytemiz’in yönettiği maç 35’er dakikalık iki devre halinde oynanırken, Spor Lisesi 6.dakikada Derya’nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının son bölümlerinde beraberlik golü için ataklarını sıklaştıran Bahçelievler MTAL 32.dakikada Camilla’nın golüyle beraberliği sağladı ve devre 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıya da iyi başlayan Spor Lisesi 40.dakikada Merve’nin golüyle bir kez daha öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca sahadan 2-1 galip ayrılan Spor Lisesi, liseli genç kızlar kategorisinde Çorum’un ilk şampiyonu olarak kayıtlara geçti. Spor Lisesi, gruplarda Çorum’u temsil etme hakkı kazandı.

MAÇTAN SONRA GERGİNLİK

Öte yandan, maçtan sonra kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Baki Aygün, küfreden bir Spor Lisesi sporcusunu uyarırken, olaya Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Kılcı müdahale etti. Baki Aygün’e; “Sana ne? Sen ne karışıyorsun, işine bak” diyerek üzerine yürüdü. Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdiresi Satı Yücel’in araya girmesiyle olay daha fazla büyümeden önlendi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim