Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda 2 gün süren il birinciliği, dün yapılan yarışmalarla tamamlandı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmalar sonunda, kızlarda 6 okul yarışırken, ilk günü Sungurlu Anadolu Lisesi’nin 13 puan gerisinde 2. sırada tamamlayan Spor Lisesi, atağa kalktı. Spor Lisesi, 2. gün yarışmaları sonunda 327 puanla şampiyonluk ipini göğüslerken, ilk günün lideri Sungurlu Anadolu Lisesi aynı puanla ikincilik kupasını, Eti Anadolu Lisesi 250 puanla üçüncülük kupasını, Mehmetçik Anadolu Lisesi de 183 puanla dördüncülük kupasını aldı.
Erkeklerde ise 5 okul yarıştı. İlk günün lideri Spor Lisesi, toplamda 619 puanla şampiyon oldu. İlk günün dördüncüsü Eti Lisesi, dünkü yarışlarda başarılı bir performans sergileyerek 510 toplam puanla ikincilik kupasının sahibi olurken, Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 460 puanla üçüncülüğü, Mehmetçik Anadolu Lisesi ise 445 puanla dördüncülüğü elde etti.
Yarışmalar sonunda, ferdi olarak dereceye giren sporcular madalya, takımlar ise kupayla ödüllendirildi. Spor Lisesi, hem kızlarda, hem de erkeklerde Çorum’u temsil etme hakkı kazandı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim