SAHA: 1 No’lu Dış Saha.

HAKEMLER: Emre Alagöz, Gözde Gözmen, Ogün Sönmez.

SPOR LİSESİ: A.Samet, Zafer, Onur, Nafican, Burak, Eren, Oğuzhan, Bedirhan, Berkay, Alican, İsmail, Gökhan, Serkan, Umut, Semih, Enes, Fatih, Niyazi.

KARGI FEN LİSESİ: Özgür, Doğukan, Buğra, Deniz, Mustafa Ceviz, Emre, Uğur, Mehmet, Cem, Hazar, Recep, Utku, Sefa, Selman, Hasan, Mustafa Ziya, Emrecan, Enes, Erhan.

GOLLER: Dk. 22 Alican, Dk. 27 Serkan, Dk. 31 Oğuzhan, Dk. 33 Berkay, Dk. 69 Niyazi (Spor Lisesi), Dk. 25 (penaltıdan) Utku (Kargı Fen Lisesi)

KIRMIZI KART: Dk. 52 Doğukan (Kargı Fen Lisesi)

4 Takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği Liseli Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği dün oynanan maçlarla sona erdi. Üçte üç yapan Spor Lisesi şampiyonluk ipini göğüsledi.

İlk maçında Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi, ikinci maçında ise Uğurludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni yenen Spor Lisesi, dün Kargı Fen Lisesi ile karşılaştı. Spor Lisesi, şampiyonluk için beraberliği yettiği maçta 22.dakikada Alican, 27.dakikada Serkan, 31.dakikada Oğuzhan ve 33.dakikada Berkay’ın attığı gollerle ilk yarıyı 4-1 önde bitirdi. Kargı Fen Lisesi’nin golünü 25.dakikada penaltıdan Doğukan attı.

İkinci yarıda kontrolü elinde tutan Spor Lisesi, 69.dakikada Niyazi ile bir gol daha bularak sahadan 5-1 galip ayrıldı ve şampiyonluk ipini yenilgisiz olarak göğüsledi.

İl birinciliğinde, Uğurludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni 8-0 yenen Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Kargı Fen Lisesi üçüncü, Uğurludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

Takımlara, derecelerine göre kupa, madalya ve başarı belgesi verildi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim