Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin 2019 yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Genç Kızlar Futbol İl Birinciliği’nde ikinci maçlar oynandı. İlk maçında Güzel Sanatlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 13-3 mağlup eden Spor Lisesi, dün de Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. 2 No’lu Sentetik Saha’da saat 12.30’da başlayan karşılaşmada üstün bir futbol ortaya koyan Spor Lisesi bir türlü istediği golü bulmakta zorlandı. Mücadelenin bitmesine 5 dakika kala gelişen Spor Lisesi atağında Senanur takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kalan sürede başka gol olmayınca maç 1-0 Spor Lisesi’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından 2’de 2 yapan Spor Lisesi son maçlar öncesi şampiyonluğunu ilan etti. İl birinciliğinde ikinci ve üçüncünün kim olacağının sorusu ise Perşembe günü 2 No’lu Sentetik Saha’da saat 12.00’de Güzel Sanatlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanacak maç sonunda belli olacak.

ERKEKLERDE 3 MAÇ OYNANDI

Okullararası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği’nde ise 3 karşılaşma oynandı.

1 ve 2 No’lu Sentetik Saha’da oynanan grup maçlarında Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İskilip Anadolu Lisesi’ni 3-1, Alaca Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi, İskilip Akşemseddin Anadolu Lisesi’ni 3-1, TOBB OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni aynı skorla mağlup etti.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim