Okullararası Liseli Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği’nde yarı final maçları dün 1 No’lu Dış Saha’da oynandı ve finalistler belli oldu.
Günün ilk maçında, Spor Lisesi ile Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı. Filelerin 6 kez havalandığı maçı 4-2 kazanan Spor Lisesi, ilk finalist oldu. Spor Lisesi’ni finale taşıyan galibiyetin gollerini, 12.dakikada Burak Küçük, 24.dakikada Zafer, 35.dakikada Eren, 60.dakikada da Batuhan attı. Şampiyonluk şansını kaybeden ve bugün üçüncülük maçına çıkacak Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin gollerini ise 30.dakikada penaltıdan Mustafa, 44.dakikada da İbrahim kaydetti.
Günün diğer yarı final maçında ise Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İskilip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçta Anadolu İmam Hatip Lisesi 24.dakikada Numan’ın golüyle öne geçerken, İskilip temsilcisi bu gole 61.dakikada Salih’le cevap verdi ve normal süre 1-1 bitti. Penaltılarda rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi sahadan 6-5 galip ayrılarak finalde Spor Lisesi’nin rakibi oldu.
İl birinciliği bugün yapılacak üçüncülük ve final maçıyla sona erecek. 1 No’lu Dış Saha’da saat 10.00’da Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İskilip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülük kupası için karşılaşırken, Spor Lisesi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi arasındaki şampiyonluk maçı ise saat 14.00’te başlayacak.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim