Liseli Genç Kızlar Futsal (salon futbolu) İl Birinciliği dün Spor Lisesi ile Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Spor Lisesi, rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek ipi göğüsledi.
Yarı finalin galip takımları Spor Lisesi ile Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dün şampiyonluk maçında karşılaştı. Tevfik Kış Spor Salonu’nda oynanan ve Yüksel Basar-Ömür Soytemiz hakem ikilisinin yönettiği maçın genelinde üstün oynayan Spor Lisesi, 12.dakikada İrem’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda oyunu rakip yarı alana yıkan Spor Lisesi, 18.ve 25.dakikalarda Dilan, 21.dakikada da Ayşegül’le olmak üzere 3 gol daha bularak sahadan 4-0 galip ayrılarak şampiyon oldu.
Spor Lisesi, geçen yıl yarı finalde yenilerek şampiyonluk şansını kaybettiği Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni bu kez mağlup ederek hem geçen yılın rövanşını aldı, hem de şampiyon oldu. Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise ikincilik kupasıyla teselli buldu.

Spor Lisesi: 4-Bahçelievler: 0
SALON: Tevfik Kış.
HAKEMLER: Yüksel Basar, Ömür Soytemiz.
SPOR LİSESİ: Fatma, Dilan, Büşra, Gökçen, Kübra, Nuriye, İrem, Semanur, Bilge, Dilara, Ebru, Ayşegül.
BAHÇELİEVLER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ: Birtane, Sultan, Beyza, Cansu, Hatem, Simge, Alev, Tutku, Yağmur, Gülçin, Nazlıcan, Belemir.
GOLLER: Dk. 12 İrem, Dk. 18 ve 25 Dilan, Dk. 21 Ayşegül.

(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim