Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (ÇASKF) ziyaret etti. Ceylan, amatör sporun sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözülmeyecek boyutta olmadığını kaydetti.
Amatör spor kulüplerinin bir şehrin sosyal yapısını şekillendiren, tanıtımını sağlayan önemli kuruluşlar olduğunu ifade eden Ahmet Sami Ceylan, “Amatör spora hizmet boynumuzun borcu” ifadesini kullandı.
Uzun yıllar AK Parti İl Başkanlığı yaptığını, bu süreçte spor kulüplerini sahiplendiklerini ve ellerinden gelen desteği sağladıklarını anlatan Ahmet Sami Ceylan, milletvekili seçildikten sonra da bu desteği daha da artıracaklarını söyledi. ASKF Başkanı Sefer Kurtaran’ın taleplerinin son derece makul ve karşılanabilir ölçüde olduğunu dile getiren Ceylan, “Bu talepleri karşılamak hiç de zor değil. Hiçbir kurum sizlere yardım ve destek sağlarken bunları lütuf olarak yapmıyor. Sizlere destek sağlamak o kurumun temel görevidir. Spor faaliyetlerinin her türlüsünü önemsiyoruz. Spor kulüplerine yardımcı olmak bizim boynumuzun borcu.
Yaşanan sorunları el birliği içinde aşacağımıza inanıyorum. Çorum’da futbol başta olmak üzere diğer spor branşlarını hak edilen noktaya getirmek için imkânlarımızı seferber edeceğiz. Karşılıklı işbirliği ve dayanışma içinde taleplerinizi karşılayacağız. Bu şehrin sporuyla, sağlığıyla, milli eğitimiyle, tarımıyla ilgilenmek, yaşanan soruları çözmek bizim temel görevimiz. Çünkü sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Hizmetimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim