Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Tekirdağspor maçının hazırlıklarını sürdüren takımının dünkü antrenmanını ziyaret etti. Antrenman öncesinde yeni transferlerle tanışan ve futbolculara hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Zeki Gül, matematiksel olarak şampiyonluk şansları devam ettiği sürece son ana kadar mücadele edeceklerinin altını çizdi. Takıma olan güvenini yineleyen Başkan Gül, “Kötü sonuçlar hepimizin moralini bozdu. Ancak tüm kamuoyu şunu çok iyi bilsin ki, matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece şampiyonluğu kovalayacağız.

Bizler bu takıma inanıyor ve güveniyoruz. Ligde oynayacağımız daha çok maç var. Alacağımız bir galibiyet ve peşinden gelecek güzel neticeler bizim adımıza güzel gelişmeler olarak yansıyacaktır” dedi. 
KİMİN NE KONUŞTUĞU

BİZİ İLGİLENDİRMİYOR
Eleştirilerle ilgili de konuşan Başkan Zeki Gül, “Takımın en iyi yerlerde mücadele etmesi için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Dün olduğu gibi bundan sonra da üzerimizde düşenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

Maddi ve manevi tüm sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalıştığımız anlarda bazıları sosyal medya aracılığıyla, bazıları da bulundukları ortamlarda ileri geri konuşup duruyor. Kimin ne konuştuğu bizim açımızdan önemli değil. Sorumluluklarımızın bilincinde hareket ediyoruz. Bundan sonra da böyle davranmaya devam edeceğiz. 2. ve 3. Lig Kulüpleri Birliği’nde görev aldığım sürece kulüplerin ve futbolcuların haklarını en çok savunan insan benim. Kimse hiç bilmeden eleştiri yapmasın. Çorum Belediyespor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onları yapacağız. Bunu herkes böyle bilsin” dedi.

Asbaşkanı olduğu Türkiye Güreş Federasyonu’nun Adana’daki bir programına katılacak olması nedeniyle Pazar günkü Tekirdağspor maçında Çorum’da olamayacağını belirterek başı dileklerinde bulundu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim