Çorum Belediyespor Pazar günü Bursa deplasmanında Karacabey Birlikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün U19 takımı ile yaptığı çift kale maç ile tamamladı. Kırmızı-Siyahlılar, sezonun Çorum’daki son antrenmanını yapmış oldu.

Nazmi Avluca Sahası’nda saat 11.00’de başlayan hazırlık maçında Teknik Direktör Selim Sümer ilk yarı genç ağırlıklı bir kadro sahaya sürerken, ikinci yarı tecrübeli isimlere yer verdi. Mücadelenin ilk yarısında Çorum Belediyespor U19 takımı daha iyi bir futbol ortaya koyarken, Burak (2) ve Hacı Ömer’in golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarı tecrübeli isimlerin oyuna girmesiyle oyunda dengeyi sağlayan Çorum Belediyespor A takımı Batuhan Demirel ve Yakup Kayış’ın golü ile farkı 1’e indirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında U19 takımından Ogün Zafer’in pasıyla farkı tekrar 2’ye çıkarırken, karşılaşma U19 takımının 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Çorum Belediyespor bu antrenman ile Çorum’da ki hazırlıklarını tamamladı.

BURSA YOLCULUĞU BUGÜN

Öte yandan, Çorum Belediyespor Bursa’ya bugün gidiyor. Genel Kaptan Kenan Aşkan, bugün sabah saatlerinde otobüsle Bursa’’ya hareket edeceklerini belirtirken, Bursa merkezdeki Perama Hotel’de konaklayacaklarını söyledi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim