Yeni Çorumspor Genel Koordinatörü Oğuzhan Yalçın, yarın Yılport Samsunspor’la oynayacakları maçta galibiyet için mücadele edeceklerini belirtirken, taraftarlardan son düdüğe kadar destek istedi.

Takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini ve hedeflerinin 1.Lig’e yükselmek olduğunu kaydeden Oğuzhan Yalçın, bu yoldaki en önemli rakiplerinden birinin de Samsunspor olduğunu, bu yüzden yarınki maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Samsunspor’un da kendileri gibi 1.Lig’i hedeflediğini belirten Oğuzhan Yalçın, “İki takım için de zor bir maç olacak. Biz, saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Bu yüzden, taraftarlarımızdan tribünleri doldurup hakemin bitiş düdüğüne kadar hiç durmadan takıma destek olmalarını istiyoruz.

Maçın belli bölümlerinde taraftarlarımız da susuyor. Bu maçta hiç susmasınlar. Sonuç ne olursa olsun bitiş düdüğüne kadar takıma destek olsunlar. Onların da desteği ile kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yalçın, yarınki maç öncesinde cezalı olan Ertuğrul ve Mert Ilıman dışında eksiklerinin bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim