Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, devam eden Kızılcahamam kampıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, her şeyin tam istedikleri gibi gittiğini ifade ederken, hazırlık maçlarında aldıkları sonucun hiçbir önem taşımadığına dikkat çekti.

Genç bir kadro ile lige hazırlandıklarını yineleyen Yusuf Tokuş, takım olma yolunda önemli bir mesafe aldıklarının altını çizerken, “Burada çok iyi bir çalışma ortamı var. Futbolcularım canla başla çalışıyorlar. Şu ana kadar ciddi bir sakatlık yaşamadık ve antrenmanlarımızı tam kadro ile yapıyoruz. Burada bizimle birlikte çalışan takımların hocaları ile sık sık bir araya geliyoruz. Genelde tam kadro ile çalışamamaktan yana dertliler. Şükür bizim öyle bir sorunumuz yok. Futbolcularımdan da çok memnunum” dedi.

SONUÇLAR

ÖNEMLİ DEĞİL

Kampta bugüne kadar 3 hazırlık maçı oynadıklarını hatırlatan Yusuf Tokuş, “Niğde Belediyespor ile oynadığımız ve 1-0 yenildiğimiz maçta eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. İnegölspor ile oynadığımız maçta bu hataları tekrarlamamaya çalıştık. Ancak yağmur altında ve ağır bir zeminde oynanan maçta iki takım da istediğini yapamadı. Zaten maç da golsüz berabere bitti.

Darıca Gençlerbirliği ile oynadığımız maça gelince. Darıca, 3.ligin en iyi kadrolarından birine sahip. Hedefe oynayacaklar ve geçen sezonun iskelet kadrosunu korudular. Böylesine önemli bir rakip karşısında oynadığımız futboldan ve futbolcularımın ortaya koyduğu mücadeleden memnunum. Ağır antrenmanlar nedeniyle sahada bazen istediğimiz hareketleri yapamıyoruz. Bu gayet doğal.

Hazırlık maçlarında henüz galibiyet alamamış olmamız belki taraftarlarımız üzerinde umutsuzluğa neden olabilir. Ama ben hiçbir zaman hazırlık maçlarında alınan sonuçlara bakmam. Farkındaysanız, maçlarda kadrodaki tüm oyunculara forma vermeye çalışıyorum. Bizim için önemli olan skor değil, sezona en iyi şekilde hazırlanmak.

SEZONA HAZIR

GİRECEĞİZ

Skora oynasak, ben de sahaya kazanmak için bir takım çıkartırım ve kazanırız da. Ama bu yanıltıcı olur. Ben, gidişattan memnunum. İnşallah sezona hazır bir şekilde gireceğiz. Taraftarımız, diri, koşan ve mücadele eden bir takım izleyecek” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim