Çorum Belediyespor Cuma günü sahasında Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürürken, Başkan Zeki Gül dünkü antrenmanı ziyaret etti.

Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Zeki Gül, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, Play-Off’tan da olsa 2.lige yükselme şanslarının devam ettiğine dikkat çekti. 2.Lige yükseleceklerin inandıklarını ve bu yolda futbolcuların arkasında olduklarını kaydeden Başkan Gül, “Cuma günü oynayacağımız maç kilit maçımız. Kızılcabölükspor karşımızda duramaz. Yeter ki rehavete kapılmayın, telaşlı oynamayın.

Sezon başından beri yeri geldi eleştirildik, yeri geldi iftiraya uğradık. Ama yılmadık, dimdik ayaktayız.  Çıkın sahaya hem kendi haysiyetiniz, hem de bizim için oynayın. Gerçek oyununuzu oynadığınızda yenemeyeceğiniz takım yok. Yeter ki kendinize güvenin, gücünüzün farkında olun.

Belki şampiyon olup direkt 2.lige çıkamadık ama bir şansımız daha var. Play-Off’a kalıp 2.lige yükselebiliriz. Bunun için size güvenimiz tam. Eğer 2.lige yükselirseniz sezon başında vaat edilen şampiyonluk primini alacaksınız” şeklinde konuştu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim