Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta Play-Off yarı final rövanş maçları bugün oynanacak ve finalistler belli olacak.

Çorum Belediyespor, 4 Mayıs’ta sahasında 2-0 yendiği Altay’la bugün İzmir’de karşılaşacak. Altay maçının hazırlıklarını Cumartesi günü yaptığı antrenmanla tamamlayan Kırmızı-Siyahlılar dün sabah saatlerinde karayolu ile Ankara’ya, oradan da 12.05 uçağı ile İzmir’e uçtu. Bayraklı’daki Hilton Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan Çorum Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Sezon başında hedefini 2.Lig’e yükselmek olarak belirleyen Çorum Belediyespor, bugün Altay’ı saf dışı bırakarak adını bir kez daha finale yazdırmak ve hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Belediye, Altay’ı elerse tarihinde ikinci kez play-off finaline kalmış olacak. Kırmızı-Siyahlılar önceki sezon da Play-Off’a kalmış ve yarı finalde Darıca Gençlerbirliği’ni 0-0 ve 2-0’lık skorlarla eleyerek finali yükselmiş, Eskişehir’de oynanan final maçında İstanbulspor’a 3-1 yenilerek 2.Lig kapından dönmüştü.

Çorum Belediyespor’la Altay arasında bugün İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak yarı final rövanş maçını Ankara bölgesi B klasman hakemlerinden Kadir Sağlam yönetecek. Saat 16.00’da başlayacak maçta Kadir Sağlam’ın yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Utku Tunavelioğlu ile Aykut Küçük yapacak. R.Alkım Aksoy da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim