Sinpaş GYO’nun dev organizasyona sponsorluğu basın toplantısıyla duyuruldu. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve Euroleague Basketbol İcra Kurulu Başkanı Jordi Bertomeu’nun katıldığı basın toplantısında konuşan Seba Gacemer, “Sinpaş GYO olarak yalnız inşaat sektörüne değil, hayatın her alanına değer katmayı çok önemsiyoruz. Euroleague Basketbol gibi büyük bir organizasyona sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk basketbolunu yurtiçinde ve yurtdışında destekleyen büyük bir kitle var. Bizim müşteri grubumuzda da böyle bir kitlenin olduğunu görüyoruz. Onlarla sadece satış ofislerinde değil böyle sosyal ortamlarda da birlikte olmak istiyoruz. Bunun için iki değerli marka Sinpaş ve Euroleague Basketbol bu güzel iş birliğine imza atıyor” dedi.

OBRADOVİÇ SİNPAŞ’IN YÜZÜ

İş birliğinin duyurulduğu basın toplantısında, Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradoviç’in 2018’de Sinpaş GYO’nun iletişim faaliyetlerinin yüzü olacağı da duyuruldu.

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Zeljko Obradoviç’in liderlik anlayışı, titizliği, heyecanı ve yaptığı işten aldığı ve taraftarlarına aldırdığı keyfin Sinpaş’ın vizyonuyla, bakış açısıyla son derece örtüştüğünü, bu nedenle hiç şüphesiz Obradoviç’i tercih ettiklerini söyledi.

YENİ PARTNERİMİZ BUZE GURUR VERİYOR

Euroleague Basketbol İcra Kurulu Başkanı Jordi Bertomeu ise, ‘Sinpaş, sadece gayrimenkul değil, aynı zamanda yeni yaşam stilini de temsil ediyor. İki şirket olarak inovasyon değerlerimizi paylaşıyoruz ve mükemmellik için sürekli çaba sarf ediyoruz. Euroleague olarak hem dijital ve hem de televizyon platformlarında 2,8 milyar izleyiciyi aştık. Geçtiğimiz yıl oynanan Final Four Türk kulüplerinin başarısı, Turkish Airlines EuroLeague’in ve 7DAYS Euro Cup’ın elde ettiği bu sonuçlarda Türk pazarı büyük rol oynadı. Sinpaş da Turkish Airlines, Head and Shoulders, Nesine, Tadım ve SEK gibi Euroleague Basketbol ile iş birliği yapan firmaların arasında bugün yerini aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından Sinpaş’la yeni iş birliğimizi duyurmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

(SPOR SERVİSİ)

Editör: TE Bilisim