Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün milli badmintoncularından Hilmi Can Şimşek, Hırvatistan’da düzenlenen uluslararası turnuvada üçüncülük elde ederek Türkiye’ye bronz madalya kazandırdı.

Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde düzenlenen Valamar Junior Open 2019 Badminton Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil eden sporcular arasında yer alan Hilmi Can Şimşek, Erzincanlı partneri Sezgin Kelebek ile birlikte çift erkekler kategorisinde Malezya ve İngiliz sporculara 2-1 yenilerek üçüncülüğü elde ettiler. Hilmi Can Şişmek ve Sezgin Kelebek elde ettikleri bu başarıyla Türkiye’ye bronz madalya kazandırdılar.

Badminton İl Temsilcisi, aynı zamanda Milli Takım ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Barış Boyar, bronz madalya kazanan Hilmi Can Şimşek’i tebrik ederken, desteklerinden dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Federasyon Genel Sekreteri Hayati Kısacık ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak’a teşekkür etti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim