Bu sezon sahasında oynadığı 2 maçta da berabere kalan Belediyespor, Şanlıurfa temsilcisini yenerek evindeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak maçı Gümüşhane bölgesi C klasman hakemlerinden Şahin Berker yönetecek.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 6.hafta maçında yarın ligin yeni takımlarından Şanlıurfa Karaköprü Belediye’yi konuk edecek. Kırmızı-Siyahlılarda hedef iç sahadaki ilk galibiyeti almak.

Hafta içerisinde Tekirdağspor’u deplasmanda 3-1 yenerek 3 haftalık beraberlik serisini sonlandıran Çorum Belediyespor’da gözler yarın Şanlıurfa Karaköprü Belediye ile oynanacak maça çevrildi. Bu sezon evinde oynadığı 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrılan Çorum Belediyespor, Karaköprü’yü yenerek ilk galibiyetini almak ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmayı hedefliyor. Bu doğrultuda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

9 puanlı 3.sırada yer alan Çorum Belediye ile 6 puanlı 9.sıradaki Şanlıurfa Karaköprü Belediye arasında yarın Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak maçı Gümüşhane Bölgesi C Klasman Hakemi Şahin Berker yönetecek. Berker’in yardımcılıklarını ise Amasya bölgesinden Emre Aslan ve Erzincan bölgesinden Emrah Uluçay yapacak. Rize bölgesinden Yücel Büyük de maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim