Çorum Belediyespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Serdar Bozkurt, yarın Van Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda oynayacakları maçta galibiyet mücadelesi vereceklerini söyledi.
Takımın başındaki ilk maçına çıkacak olan Serdar Bozkurt, sezonun ilk yarısını ilk 5 takım arasında bitirmeyi hedeflediklerini dile getirirken, iyi bir başlangıç açısından Van Büyükşehir Belediyespor maçının önemine vurgu yaptı. Göreve gelmesiyle birlikte takımdaki havanın olumlu yönde değiştiğinin farkında olduklarını kaydeden genç teknik adam, “Van deplasmanında bizi zorlu bir mücadele bekliyor. Bu maçın kolay geçmeyeceğini biliyoruz. Ancak biz sahaya 3 puan için çıkacağız.
Göreve geldiğimizden bu yana takıma ayrı bir hava geldiğini görüyoruz. Bununda takım üzerinde olumlu etki ettiğini düşünüyoruz. Bu nedenle öncelikle Van deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyoruz. Ardından sahamızda lider Kastamonuspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Van ve Kastamonuspor maçlarında alacağımız sonuçlar puan cetvelindeki konumumuz açısından büyük önem taşıyor.
Van ve Kastamonuspor maçlarını kazanmamız halinde ligin ilk yarısını ilk beşte bitirme yolunda avantaj elde edeceğimizi düşünüyoruz. Bu kadronun bunu başaracağına inanıyorum. Bu iki maçtan da alacağımız puan ya da puanlar ilk yarıdaki pozisyonumuzu ortaya çıkaracak. Biz ligin ilk yarısını ilk 5 içerisinde tamamlamak istiyoruz. Yapacağımız çalışmalar ve sahada alacağımız güzel sonuçlarla bunu başaracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim