Ve korkulan oldu… Yeni Çorumspor seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı. Kırmızı-Siyahlılar, Pazar günü seyircisinden yoksun mücadele edecekler.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, 6 Mart’ta Hatay temsilcisi Payasspor’la sahasında karşılaşan Yeni Çorumspor’u taraftarlarının neden olduğu “çirkin ve kötü tezahürat” ile 6 futbolcusunun sarı kart görmesi üzerine “takım halinde sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etmişti. PFDK dün yaptığı toplantıda Yeni Çorumspor’la ilgili dosyayı da karara bağladı.

“Takım halinde sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle Yeni Çorumspor’a 1200 lira para cezası kesen PFDK, “çirkin ve kötü tezahürat” eyleminin bu sezon evsahibi olduğu maçlarda beşinci kez gerçekleşmesi nedeniyle de kırmızı-siyahlılara kendi sahasındaki 1 maçı seyircisiz oynama ve 1500 lira da para cezası verdi.

Yeni Çorumspor, PFDK’nın verdiği ceza doğrultusunda Pazar günü sahasında Antalya temsilcisi Serik Belediye ile olan kritik maçı seyircisiz oynayacak.

PFDK, dünkü toplantısında Yeni Çorumspor’un ligdeki rakiplerinden Muğlaspor’a da Turgutluspor maçında 6 futbolcusunun sarı kart görmesi üzerine “takım halinde sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle 1200 lira para cezası verdi.

Editör: TE Bilisim