Çorum Belediyespor’un Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Antalya temsilcisi Serik Belediyespor, geride kalan 9 haftada 15 puan toplarken, bu puanların 8’ini evinde, 7’sini ise deplasmanda topladı. Antalya temsilcisinin puanlarında olduğu gibi attığı ve yediği gollerin iç ve dış saha dağılımı da dengeli.

9 MAÇTA 12 PUAN KAYBETTİ

Serik Belediye, 9 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi alırken, 15 puan topladı. Antalya temsilcisi attığı 13 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü.

Serik Belediye, topladığı 15 puanın 8’ini sahasında alırken, evinde oynadığı 4 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda 7 gol atan Antalya ekibi kalesinde 5 gol gördü ve 4 puan kaybetti.

Deplasmanda 5 maça çıkan Serik Belediye, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, 8 puan kaybetti. Antalya temsilcisi, bu maçlarda attığı 6 gole karşılık kalesinde de 6 gole engel olamadı.

EVİNDE SON YARIM SATTE YİYİYOR AMA ATAMIYOR

Teknik Direktör Mehmet Şansal’ın öğrencileri, iç sahada oynadıkları 4 maçta attıkları 7 golün 3’ünü ilk yarılarda, 4’ünü ikinci yarılarda kaydetti. Antalya ekibinin, son yarım saatte hiç gol atamadıkları görülüyor. İç saha maçlarında yediği 5 golün sadece 1’ini ilk yarıda, 4’ünü ise son yarım saatte olmak üzere ikinci yarıda kalesinde gören Serik Belediye, ikinci yarıda yenen 4 golün ise 2’sini son 5, 1’ini de son 10 dakikada yedi.

Editör: TE Bilisim