Bu sezon üst üste iki galibiyeti bulunmayan Çorum Belediye, bugün Antalya’da Serik Belediye’yi yenerek ilki gerçekleştirmek istiyor. Bu doğrultuda tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı.

Şampiyonluk mücadelesi veren ve geçtiğimiz hafta sahasında İzmir temsilcisi Bucaspor’u 4-1 yenerek bu sezonki en farklı galibiyetini alan Çorum Belediye, bugün Serik Belediyespor’u da yenerek hem galibiyet serisini sürdürmek, hem de zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Zorlu maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan ve öğle saatlerinde Antalya’ya hareket eden Çorum Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

16 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 15 puanlı 6.sıradaki Serik Belediye arasında bugün Serik İsmail Oğan Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Aykut Sergin yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Aykut Sergin’in yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Ahmet Yaşılak ve Selim Konukçu yapacak. Aynı bölgeden Serhat dan da maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim