TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 9.hafta maçında bugün Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılar, Mersin temsilcisini de yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlara rağmen evindeki maçlarda şanssız puanlar kaybeden Çorum Belediye, geçtiğimiz hafta Trabzon temsilcisi Arsinspor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek sahasındaki ilk galibiyetini alırken, şeytanın bacağını kırdı. Oldukça moralli olan Çorum Belediyespor, son 3 maçında galibiyet sevinci yaşayamayan Tarsus İdmanyurdu önünde de galibiyet için oynayacak. Kırmızı-Siyahlılarda, sakatlığı süren İzzet dışında eksik bulunmuyor.

16 puanlı 2.sıradaki Çorum Belediye ile 14 puanlı 5.sıradaki Tarsus İdmanyurdu arasında bugün Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak maçı Denizli bölgesi C klasman hakemlerinden Feridun Daldaş yönetecek. Saat 19.00’da başlayacak maçta Daldaş’ın yardımcılıklarını ise Aydın bölgesinden Faik Polat ve yine Denizli bölgesinden Harun Öztekin yapacak. Muğla bölgesinden Türkcan Terzioğlu da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim