Edinilen bilgilere göre, bir grup taraftarın “İmparator” diye göklere çıkarttığı Serdar Bozkurt, son olarak 1-0 kaybedilen Kızılcabölükspor maçından sonra soyunma odasında Genel Kaptan Yetkin Özbey’e, “Böyle gitmiyor. Görevi bırakalım, kan değişimi gerekiyor” dedi. Yönetim de, Serdar Bozkurt’un istifa edeceğini düşünerek kendisini fesih ve helalleşmek için Çorum’a davet etti. Akşam saatlerinde yapılan görüşmede büyük bir şok yaşandı. Bozkurt, kendisinin ve yardımcılarının sezon sonuna kadarki tüm alacaklarının ödenmesi şartıyla sözleşmesini feshedeceğini aksi halde bugünkü antrenmana çıkacağını söyledi. Bozkurt’un bu çıkışı karşısında görüşme sonlandı.

Bozkurt’un beklenmedik talebi karşısında büyük şok yaşayan yönetim, genç teknik adamdan tesisleri boşaltmasını istedi. Eşyalarını toplayarak tesislerden ayrılan Serdar Bozkurt geceyi bir apartta geçirdi.

Bozkurt’un bugün yapılacak antrenmana çıkması beklenirken, yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Öte yandan, bugünkü antrenmana çok sayıda taraftarın gideceği bilgisine ulaşıldı. Pazar günü sahasında Adana temsilcisi Kozan Belediyespor’la karşılaşacak olan Çorum Belediyespor’un Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda yapılacak bugünkü antrenmanı saat 14.00’te başlayacak.

(Hüseyin AŞKIN) 

Editör: TE Bilisim