Çorumluların manevi desteğine ihtiyaçlarının olduğunun altını çizen Mustafa Ercan’ın konuyla ilgili yaptığı basın açıklaması şöyle: Yeni Çorumspor yönetim kurulu olarak Kulüp Başkanımız Sayın Fatih Özcan nezaretinde tüm Çorum halkının tamamen sporla ilgilenmesi adına ziyaretler yapacağız. Öncelikle idari amirlerimiz Sayın Valimiz, Garnizon Komutanımız, Belediye Başkanımız, Cumhurtiyet Başsavcımız, İl Emniyet Müdürümüze ziyaretlerde bulunacağız. Daha sonraki günlerde ise siyasi partilerin il başkanları, oda ve dernek başkanları, kamu kurum müdürleri ile ilimizin önde gelen sanayici ve işadamlarına ziyaretlerimiz olacak.

Bu ziyaretlerdeki tek amacımız sadece Yeni Çorumspor’umuzu tanıtmak ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak olacaktır. Bizler kulübümüzü şehrin her noktasında sevilir ve desteklenebilir bir kulüp haline getirebilmenin çabasındayız.

Maddi bir beklenti olmadan şehirle bütünleşme içerisinde olacağız. Bizler yönetim olarak şehrin bütün kesimlerine eşit uzaklıktayız. Bu durumu tüm şehre aşıladığımız zaman Çorumspor’un en büyük sorunlarından birini ortadan kaldırmış olacağımıza inanıyoruz.

Yönetim olarak, memleketimize ve Çorum sporuna hizmet anlayışıyla görevimizin ciddiyetinin farkında hareket ediyoruz. Şunu herkesin çok iyi bilmesini istiyoruz ki, her türlü öneri ve sosyal sorumluluklarda yer almaya hazırız. Umut ediyoruz ki, yapacağımız bu ziyaretlerin ardından tüm şehir kenetlenir. Bu sayede hem bizlere hem de takımımıza şuan olduğundan çok daha fazla katkı sağlanır. Bu şehirde hepimizin tek ortak paydasının Yeni Çorumspor’umuz olduğunun unutulmaması gerektiğine inanıyoruz. Başarıya giden yolda da tüm şehrin manevi desteğini bekliyoruz

Editör: TE Bilisim