Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, 10 kişiyle 2-1 kazandıkları Dardanelspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, birlik ve beraberliğin eseri sonucu istediklerini aldıklarını söyledi.
Dardanelspor maçının, grubun kilit maçlarından biri olduğunu kaydeden genç teknik adam, “Bu maç, hedefe giden yolda mutlak suretle kayıpsız gereken bir karşılaşmaydı. Saha şartlarının elverişsizliğine rağmen futbolcularım çok iyi mücadele ettiler. Taraftar desteği çok iyiydi. Şehir olarak maça iyi hazırlandığımızı gördük. Yenik duruma düşmemize, 10 kişi kalmamıza rağmen asla pes etmedik ve çok istediğimiz galibiyeti elde ettik.
Ağır saha şartlarında çok iyi mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Ayrıca, soğuk havaya rağmen bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Kenetlendiğimizde neler olabileceğini gösterdik. Aynı desteği bundan sonra da bekliyoruz.
Dardanelspor maçı artık geride kaldı. Önümüzde çok kritik bir Sandıklıspor maçı var. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim