Açıklamasında fair-play vurgusu yapan Kurtaran, sezonun tüm camiaya hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
2015-2016 futbol sezonunun geçtiğimiz hafta sonu oynanan U15 ve U17 ligi maçlarıyla başladığını belirten Sefer Kurtaran, sporcuların başarılı ve kazasız belasız bir sezon geçirmelerini, yöneticiler, antrenörler, hakemler, basın mensupları, saha komiserleri, sağlıkçılar, güvenlik güçleri ve tüm seyirciler için kavgasız, gürültüsüz ve dostluk içinde bir sezonun geçmesini diledi.
Amatör spor camiasının ortak isteğinin çocuklara spor yaptırmak ve bununla birlikte elit sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Başkan Sefer Kurtaran “Camianın bireyleri olarak hepimiz bir zincir olursak başarılı oluruz. En zayıf halkayı aramak yerine, onu tamir etme, düzene koyma yoluna gitmeliyiz. Amatör camiada tüm birimler özveri ile gönül işi hizmeti yapmakta. Bu bilinçle yeni sezon için gerekli hazırlıkları yaptık. Geçen yıldan gerekli dersleri çıkartarak yeni sezonda daha iyiyi daha güzeli bulmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

ÖRÜLTÖRENİ SEZON SONUNDA
Başkan Kurtaran, ASKF olarak bu sezon yeni bir uygulamayı başlatacaklarını belirterek, kupa törenlerinin final maçından sonra değil de tüm kategorilerde sezon tamamlandıktan sonra toplu olarak düzenleyeceklerini kaydetti. Kurtaran, “Geçtiğimiz yıllarda her kategoride müsabaka bitiminde ödül töreni düzenliyorduk. Ancak ödül törenine gelmeyen kulüp temsilcileri olması nedeniyle bu sezon başka illeri de örnek alarak bunu değiştirme kararı aldık. Maç sonunda şampiyon olanı tebrik edeceğiz ancak kupa törenini tüm kategorilerin bittiğinde tüm amatör camianın katılımı ile düzenleyeceğimiz bir kokteylde verme kararı aldık. Hem başarılı kulüpleri ödüllendirme, hem de biten sezonun bir değerlendirmesini yapacağımız bu yeni düzenlemenin daha uygun olacağına karar verdik. Yeni sezonun Çorum amatörüne ve bütün paydaşlarımıza huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyor ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim