Antalya kampını bilerek erken yaptıklarını kaydeden genç teknik adam, “Kampı erken yaptık ki, Çorum’a dönüp hem iklime, hem de maçlarımızı oynayacağımız sahaya bir an evvel uyum sağlayalım. Çünkü Antalya’da halı saha gibi zeminlerde çalıştık. Ama maçlarımızı mevsim şartlarının da olumsuzluğu nedeniyle kötü zeminlerde oynayacağız. Bu yüzden, kampı erken bitirip Çorum’a döndük.

TOKAT MAÇI ÖLÇÜ OLDU

21 Ocak’ta sahamızda Tepecikspor’la ikinci yarının ilk maçını oynayacağız. Bu maç öncesinde son durumumuzu görmek adına Tokatspor’la maç organize ettik. Emre’nin kırmızı kart görmesi dışında her şey tam da istediğimiz gibiydi. Kötü zemine rağmen ortaya koyduğumuz mücadele ve arzulu futbol umutlarımızı tazeledi. Bu maç, lig için ölçü oldu.

SAVAŞAN KAZANACAK

İkinci yarılar her zaman zordur. Kayıpların telafisinin zor olması, hem saha, hem de mevsim şartlarının olumsuzluğu nedeniyle maçların zorluk derecesi iyice yükselecek. Bu şartlarda, sonuna kadar savaşan kazanacak. Biz de bu savaşa hazırız.

İlk yarıda yaptığımız hataları tekrarlamaz ve performansımızın bir tık üstüne çıkabilirsek hedefe ulaşırız. Biz ikinci sıradayız. Bir üstümüzde lider var. Yani bir tık üstü zaten şampiyonluk. Bizim, şampiyonluktan en ufak bir endişemiz yok. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Yeter ki, şehir arkamızda olsun, bize destek versin” şeklinde konuştu.

TRANSFERLERLE REKABET ARTTI

Yeni transferlerin performansından memnun olduğunu da kaydeden Yusuf Tokuş, “İlk yarı bitiminde bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırdık. Bu noktada tamamen kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ettik. Kimseyle bir problemimiz yok.

Giden arkadaşların yerine aldığımız futbolcularla rekabet ortamı oluştu. Bu rekabetin kazananı ise takım olacak. Yeni gelen arkadaşların performansından gayet memnunum” dedi.

EMRE’YE YAKIŞMADI

Tokatspor maçında Emre’nin kırmızı kart görmesi ile ilgili de konuşan genç teknik adam, “İkinci yarıda bizi çok zorlu maçlar bekliyor. Bu yüzden, her futbolcumuza ihtiyacımız var. Emre, gereksiz bir kırmızı kart görerek yapmaması gereken bir şey yaptı. Konuyu kendi içimizde değerlendireceğiz” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim