Antalya-Kemer’de düzenlenen Veteranlar Balkan Badminton Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Barış Boyar, bir kez daha şampiyonluk ipini göğüsledi.

Aynı zamanda badminton il temsilcisi, Milli Takım ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü olan Barış Boyar, Veteranlar Balkan Şampiyonası’nda sporcu olarak Türkiye’yi temsil etti. +35 yaş kategorisi tek erkeklerde tüm rakiplerini mağlup eden Barış Boyar şampiyon oldu ve uluslararası derecelerine bir yenisini daha ekledi. Boyar, +35 yaş çift erkekler kategorisinde ise İzmirli partneri Ümit Altın’la birlikte Balkan üçüncülüğünü kazandı.

SAKATLIKLAR YAKAMI BIRAKMADI

Şampiyonada, sakatlıklardan gözünü açamadığını ancak her şeye rağmen Türkiye’yi temsil edip şampiyon olmanın hazzını yaşadığını kaydeden Barış Boyar, “Sonuçlar çok güzel olsa da, hiç bu kadar zor anlar geçirdiğim bir turnuva yaşamamıştım. Maalesef sakatlıklardan gözümü açamadım. Ama her şeye rağmen Milli Takım formasıyla savaşmayı özlemişim. Ne kadar acı çeksek de Milli Takım formasıyla şampiyon olmanın vermiş olduğu haz her şeye değdi.

Bu turnuvada kahrımı çeken, beni sahaya çıkartabilmek için tüm fedakârlıkları yapan ve zorlu maçlarım esnasında bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim