Lider Uşakspor’un Cumartesi günü kazanması nedeniyle Karacabey Birlik maçının öneminin bir kat daha arttığını kaydeden Yusuf Tokuş, “Maça çok iyi başladık. İlk 15 dakikada bulduğumuz gollerle 2-0’lık avantaj yakaladık. Farkı daha da artıracak goller için yakaladığımız fırsatları değerlendiremeyince, ilk yarının son dakikasında kalemize attığımız golle soyunma odasına 1 farkla önde gittik.

İkinci yarıda da oyunun kontrolü bizdeydi. Sonuçta çok arzuladığımız galibiyeti hak ederek aldık. Futbolcularımı kutluyor, bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İkinci yarının daha zorlu geçeceğini kaydeden Tokuş, “Şimdi önümüzde çok daha zorlu geçecek olan bir ikinci yarı var. Gerek zirveye oynayan takımlar, gerekse de ligde kalmak isteyen takımlar zorlu bir yarışın içerisinde olacaklar. Beklenmedik haftalarda tüm takımlar puan kaybı yaşayabilecektir. Biz bu periyodu en az kayıpla geçirmek için çalışmalarımızı yapacağız. Yapacağımız çalışmalarla ligin ikinci yarısında avantajlı konuma gelmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz.

Özlenen şampiyonluk kupasını Çorum’a getirmek adına üzerimize düşenden daha da fazlasını yapacağız. Ancak bunu sadece bizim istememiz yetmiyor. Bu şehri seven herkesin mutlak ama mutlak desteğine ihtiyacımız var. Gelin hep birlikte bu sezon bu işi bitirelim. Çorum’da hak ettiği yerlere gelsin ve bunun sevincini birlikte yaşayalım” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim