6 takımın 2 grupta mücadele ettiği il birinciliğinde dün final maçları oynandı. Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu'nda oynanan final maçında Eti Anadolu Lisesi ile Sungurlu temsilcisi Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında fazla zorlanmayan Eti Anadolu Lisesi ilk seti 25-15, ikinci ve üçüncü setleri de 25-17 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonucun ardından Eti Anadolu Lisesi üst üste ikinci kez şampiyonluk kupasının sahibi olurken, Sungurlu temsilcisi Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi ise ikinci olarak tamamladı.

ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI BAŞÖĞRETMEN'İN

ti Anadolu Lisesi'nin şampiyonluğu ile sonuçlanan il birinciliğinde Başöğretmen Anadolu Lisesi ile 75.yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu'nda oynanan maçta baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Başöğretmen Anadolu Lisesi ilk iki seti rahat kazanırken, üçüncü seti de zorlanmasına rağmen 27-25, maçı da 3-0 kazanarak üçüncülük kupasının sahibi oldu. 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü olarak tamamladı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim