Kulübe gelir getirecek projelerin başında kombine kart ve stada tabela reklamı olduğunu ifade eden Mustafa Altunkaya, kombine kartlara yoğun ilgi olduğunu ifade etti. Kombine kartların 3 sınıfta satıldığını belirten Altunkaya, sezonluk ‘Gold Kart’ın 10 bin, ‘Platinum Kart’ın 5 bin, ‘Silver Kart’ı ise bin liradan satışa sunduklarını belirtti.

KARTI OLMAYANLAR ŞEREF TRİBÜNÜNE ALINMAYACAK

Kombine kartı olmayanların yeni sezonda kesinlikle şeref tribününe alınmayacaklarının altını çizen Mustafa Altunkaya, “Yeni sezonda, kombine kartı olmayanlar kesinlikle protokol tribününden maç izleyemeyecek.
Bununla birlikte stat içi ve dışına tabela reklamı konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Oldukça da ilgi görüyor. Kombine kart sahibi olmak isteyenler gerek kulüpten gerekse de biz yöneticilerle temasa geçip kart sahibi olabilirler. Yapılacak karşılıklı sözleşmelerle bu konuda da herkesten destek bekliyoruz. Gerek sanal alemde, gerekse de bire bir görüşmelerimize bizlere takımın durumunu soranlara şimdi destek olma zamanı diyoruz.
Unutulmasın ki, şehrin tek profesyonel takımıyız. İsminin önüne Çorum yazısının bile destek konusunda yeterli olacağına inanıyor ve her kesimden destek bekliyoruz. Şampiyonluk isteyen herkesin elini taşın altına koyacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

SEZON AÇILIŞI İPTAL

Öte yandan Çorum Belediyespor’un, şampiyonluk hedeflediği 2015-2016 Sezonu öncesinde müzik eğlenceli sezon açılışı yapmayı planladığı ancak daha sonra bu programın iptal edildiği açıklandı.
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Çorum Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, “Belediyespor’a yakışır bir sezon açılışı planlıyorduk. Müzik eğlenceli yapmayı düşündüğümüz açılış için konser verecek sanatçı ile de anlaşmıştık. Ancak ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle sezon açılışını iptal ettik” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim