Çorum Belediyespor’un geçtiğimiz günlerde 2.Lig takımlarından Kırklarelispor’dan sezon sonuna kadar kiraladığı Süper Lig deneyimlisi, 27 yaşındaki stoper Ahmet Şahbaz, Çorum’a şampiyonluk için geldiğini söyledi.

Çorum Belediyespor’un büyük bir camia olduğunu kaydeden Ahmet Şahbaz, transferinin gerçekleşmesine vesile olan herkese teşekkür ederken, “Çorum Belediyespor’u tercih etmemdeki en büyük etken, hedefleri büyük bir takım olması. Böylesine büyük bir camiada olmaktan dolayı çok mutluyum.

Antalya kampından bugüne kadar gözlemlediğim en önemli unsur, arkadaşlığın üst düzeyde olması. Bu da başarıya giden yolda çok önemli bir etken. Geldiğim ilk günden bu yana hiç yabancılık çekmedim. Böylesine kenetlenmiş bir takımın parçası olduğum için çok mutluyum. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim ve umarım bunu başarırız” dedi.

Şampiyonluk için tüm şehrin kenetlenmesi gerektiğine de vurgu yapan Ahmet Şahbaz, “Şampiyonluk, sadece bizlerin istemesiyle olacak bir şey değil. Bu hedef doğrultusunda tüm şehir kenetlenmeli ve bizlere her konuda destek olmalı. Özellikle iç saha maçlarımızda rakip takımlara tribün baskısını hissettirmek zorundayız. Bu nedenle de oynayacağımız maçlarda skor ne olursa olsun taraflarımız bizleri son düdüğe kadar desteklemeli. İnşallah onların da desteğiyle sezon sonunda tüm şehrin özlemini duyduğu şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olacağız” ifadelerini kullandı.

Pazar günü Beylerbeyi ile İstanbul’da oynayacakları maçı kazanıp sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini de kaydeden deneyimli futbolcu, “Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlandık.

Devrenin İlk maçını İstanbul deplasmanında Beylerbeyi ile oynayacağız. Bu maçta hocamın forma şansı vermesi halinde elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğim. Esas olan benim oynamam ya da oynamamam değil, takımın kazanması. İnşallah Çorum’a 3 puanla döner ve ikinci yarıya iyi başlarız. Ben bu konuda takımıza güveniyorum” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim