Mehmet Aurelio’nun yerine teknik direktör olarak takımın başına geçirilen ve ilk sınavını yarın 1461 Trabzon’a karşı verecek olan Ersin Küçükoğlu, zor bir maç oynayacaklarını ifade ederken, “Genç, çok koşan ve oyunu başından sonuna kadar hiç bırakmayan, taktiksel disiplinden hiç kopmayan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Bunun için hafta içi yapmamız gereken bütün çalışmaları antrenmanlarda gerçekleştirmeye çalıştık. Antrenmanlarda yaptıklarımızın bu maçta sahaya yansımasını umut ediyorum.

Biz teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizle bulunduğumuz durumdan bir an önce daha yukarıları çıkmak için çalışacağız. Bununla birlikte, şampiyonluğun önemli adaylarından biri olduğumuzu herkese hissettirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bizim 12. adamımız olan taraftarımıza çok büyük görevler düşüyor. Bu nedenle de maçın skoru ne olursa olsun, son düdüğe kadar takımımızı desteklesinler. Biz onlarla çok daha büyük işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Ve bu zorlu maçta tüm taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim