Çorum Belediyespor Genel Kaptanı Yetkin Özbey, ikinci etap hazırlık döneminin de sona ermesi üzerine yaptığı değerlendirmede, her şeyin yolunda gittiğini ifade ederken, “şampiyonluğun en güçlü adayıyız” dedi.
Yeni bir kadro kurduklarını ve buna karşın 3.ligin en zorlu grubunda mücadele edeceklerini kaydeden Yetkin Özbey, “Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk iki etabı sorunsuz bir şekilde tamamladık.
Yepyeni bir kadro kurmamıza rağmen takımdaki arkadaşlık ruhu en üst düzeye ulaştı. Bu da bizim açımızdan son derece önemli bir konu. Başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiği su götürmez bir gerçek. Gerek teknik heyetimiz, gerekse futbolcularımız bunun bilinciyle hareket ediyor.
Gruplar belirlendiğinden itibaren herkesin ortak görüşü şudur ki, 3. Lig’in en güçlü grubundayız. Bu nedenle işi sıkı tutmam zorundayız. En az 5-6 takımın zirve mücadelesi vereceğini biliyoruz. Bu takımlar içerisinde en iyi olmak adına çalışacağız. Bu nedenle gerek 12 Ağustos’ta Bolu’da yapacağımız hazırlık kampı ve ardından yapacağımız çalışmalarla lige en iyi şekilde girmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geldiğimiz noktadan çok daha iyi olmak için çok çalışmak zorunda olduğumuzun da farkındayız” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim