Çorum 1.Amatör Küme'yi şampiyon tamamlayarak BAL'a yükselen Çimentospor'da teknik heyet ve futbolcular kahvaltıda bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun pandemi nedeniyle yerel liglerde şampiyon takımları direkt olarak Bölgesel Amatör Lig'e almasının ardından Çorum şampiyonu Çimentospor'da büyük sevinç yaşandı. Bu gelişme üzerine önceki gün Çimentospor yönetimi kahvaltı organize etti. Metin Usta'nın mekanında gerçekleşen kahvaltıya İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti İlçe Başkanı Erkan Yıldız, Çimentospor Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Uygur, Erkan Durukan, Niyazi Bulut, Çimentospor antrenörü Menderes Özarslan, Çimentospor altyapı antrenörleri İsmail Sırıklı, Hüseyin Mert ve futbolcular katıldı. Çimentospor'un hak ederek BAL'a çıktığını vurgulayan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Çimentospor'a BAL'da başarılar diledi.

Antrenör Menderes Özarslan ise Çorum'u Bölgesel Amatör Lig'de Osmancık Belediyespor ile birlikte başarıyla temsil edeceklerini, Çorum'a yakışan neyse onu yapacaklarını ifade etti.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim