Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği dün oynanan üçüncülük ve final maçının ardından sona erdi. 1 No’lu Sentetik Saha’da saat 11.00’de oynanan final maçında Mimarsinan Ortaokulu ile Mustafa Kemal Ortaokulu karşı karşıya geldi. İlk yarıyı Taha Köseşahin ve Hilmican’ın golleri ile 2-0 önde kapatan Mimarsinan Ortaokulu ikinci yarı Koray (2) ve Yusuf Berkay’ın attığı goller ile mücadeleden 5-0 galip ayrılarak şampiyonluk kupasının sahibi olurken, Mustafa Kemal Ortaokulu ise ikinci olarak turnuvayı tamamladı.

ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI DR.SADIK AHMET’İN

Üçüncülük kupası maçında TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu’nu zorda olsa 1-0 mağlup eden Dr.Sadık Ahmet Ortaokulu turnuvayı üçüncü olarak tamamlamayı başardı.

Dün 1 No’lu Sentetik Saha’da saat 10.00’da Dr.Sadık Ahmet Ortaokulu ile TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. İlk yarısı denk bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ikinci yarısında Dr.Sadık Ahmet 34.dakikada Kasım’ın attığı gol ile karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak üçüncülük kupasının sahibi oldu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim