ÇIKIŞLAR VE DÖNÜŞLER SIKINTILI
İlk olarak, Gölbaşıspor ile önceki akşam oynadıkları ve 3-1 kazandıkları hazırlık maçını değerlendiren teknik patron Fahrettin Sayhan, “Bu maçı da iki bölümde değerlendirmek lazım. İlk yarıda, ilk 15-20 dakika tutuk bir görüntüdeydik. Devrenin kalan bölümünde ise daha iyiydik. İkinci yarıda, ilk yarıya oranla üstün olan taraftık. Nitekim bu üstünlüğümüzü 2 golle süsleyip sahadan 3-1 galip ayrıldık.
Düzcespor maçından sonra da söylediğim gibi, bizim için skor önemli değil. Önemli olan sahada ne yaptığımız, ya da ne yapamadığımız. Gölbaşı maçında da eksiklerimizi gördük. Skor olarak belki iyi bir sonuç gibi görünebilir. Hatta oyun olarak belki ilk maça göre daha iyi olabiliriz. Ama eksiklerimiz var. Mesela, pas geçişlerinde sorunlar var. Savunmadan çıkarken sorun yaşıyoruz. Yine savunmaya dönüşler sıkıntılı. Tüm bu sorunları gidermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

İŞİMİZ O KADAR KOLAY DEĞİL
Yeni sezonda mücadele edecekleri rakipleri yeni yeni tanımaya başladıklarını da dile getiren teknik patron Fahrettin Sayhan, “Gruplar belli olduğunda yaptığımız analizle takımların şimdiki durumlarıyla ilgili yaptığımız değerlendirme çok farklı olur.
Elbette Çorum Belediyespor bu grubun şampiyonluk yarışındaki favori takımlarından biridir. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ancak işimizin o kadar kolay olmadığını söylemekte bir sakınca görmüyoruz.
Değerlendirmelerimize göre, 8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Mesela bir Dardanelspor, Bayburt, Kastamonu, Niğde ve Darıca önemli bütçelerle önemli takviyeler yaptı. Gruplar ilk belli olduğunda yaptığımız değerlendirme ile bugünkü takımlar arasında ekonomik açıdan ve kalite bakımından önemli farklar var.
Çorum Belediyespor olarak tabi ki hedefimiz şampiyonluk. Ama daha şimdiden şampiyon ilan edilmişiz gibi bir koku alıyoruz. Bu doğru değil. Böyle bir düşünce bize zarar verir. Ayaklar yere sağlam basmalı ki hedefe emin adımlarla ilerleyelim” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim