Yeni Çorumspor maçı gibi bir karşılaşmayı son kez oynadıklarını umut ettiğini de kaydeden ünlü teknik adam, ara transfer döneminde takviye yapacaklarını kaydetti. Sağlam, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Futbolda sadece yetenek maç kazandırmıyor. Bunu Yeni Çorumspor maçında gördük. Futbolcularımızla yaptığımız toplantıda bu maçı unutmalarını söyledik. Bundan sonraki süreçte eksiklikler, zemin, hakem gibi olumsuzlukları artık ne olursa olsun, nasıl olursa olsun bu problemlerin üstesinden gelip, yolumuza sağlam adımlarla devam etme zorunluluğumuz var. Bunu bundan sonraki süreçte yapmamız lazım. Bunun için hızlı bir şekilde çalışıyoruz.

Devre arasında özellikle kadro kalitesiyle alakalı takviye yapacağız. Bakış açımızı değiştireceğiz. İçeride, dışarıda kimle oynarsak oynayalım kendi kalitemizi sahaya yansıtırken, bunu mücadele etmeden, savaşmadan, kavga etmeden futbol adına doğruları yapmadan ortaya koyamayacağımızı göz önünde bulunduracağız.Kazanmak için her şeyini sahaya yansıtan bir anlayışı sahaya yansıtacağız.

Çorumspor gibi bir maçı son defa oynadığımızı düşünüp, bundan sonra böyle bir karşılaşma oynamadan bundan sonraki maçlarda futbol adına doğruları yaparak, oynadığı oyunla izleyenlere keyif veren bir Samsunspor olacağız. Çorumspor maçından önceki 3-4 maçlık serideki Samsunspor’u bu haftadan itibaren izlettirmeyi düşünüyoruz.”

Editör: TE Bilisim