Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, beraberinde takım kaptanı Abdullah Karmil’le düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken, soruları cevaplandırdı.

Yedikleri son saniye golüyle berabere kaldıklarını ve 2 puan kaybettiklerini belirten Yusuf Tokuş, “Adliyespor maçı bizi çok üzdü, hayal kırıklığına uğrattı. Futbol üç neticeli bir oyun. Bu üç neticeyi de kabul etmek lazım. Ama uzatmanın da uzatmasında gol yiyip puan kaybetmek yıkıcı oluyor.

Maçı statta izlerken takımımı tanıyamadım. İyi oynadığımızı söyleyemem. Ama maçın görüntülerini izleyince fena oynamadığımızı gördüm. Adliyepor maçını yüzde 30-40’larda oynadık. Bu oranı biraz yukarı çekip üzerine koyduğumuzda ayağa kalkacağımızı düşünüyorum.

Sezon başında yaptığımızı planlamada, maç başına 2 puan ortalamasını yakalayan takımın hedefe ulaşacağını hesapladık. Bu doğrultuda, Tepecikspor maçını kazandıktan sonra iç saha oynayacak olmamız nedeniyle avantaj yakalamıştık. Berabere kalınca sadece avantajımızı kaybettik. Yoksa 2 maçta 4 puanla hedefi tutturmuş oluyoruz.

Adliyespor maçının görüntülerini izliyoruz. Yaptığımız hataları daha net görme şansımız oluyor. Bu hatalardan gerekli dersleri çıkartıp yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Tokuş, Cumartesi günü Sultanbeyli Belediye ile deplasmanda oynayacakları maçta puan ya da puanlar almayı hedeflediklerini de dile getirirken, “Tüm hazırlıklarımızı puan üzerine yapıyoruz” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim