Bayanlarda, Kocaeli Üniversitesi ile Ege Üniversitesi 2-2 berabere kalırken, Rusya Almanya’yı 4-2, Hırvatistan da Celal Bayar Üniversitesi’ni 6-3 mağlup etti. Bu sonuçların ardından 3’te 3 yapan Rusya liderliğini sürdürürken, Ege Üniversitesi 7 puanla 2.sırada yer alıyor. 5 puanlı Kocaeli Üniversitesi günü 3.sırada tamamlarken, 3 puanlı Hırvatistan 4., 1 puanlı Celal Bayar Üniversitesi ise 5.sırada yer alıyor. Almanya ve Portekiz’in henüz puanı bulunmuyor.

Erkeklerde ise, A grubunda İstanbul Üniversitesi Romanya’yı 10-3, Polonya, Hitit Üniversitesi’ni 6-2, Portekiz Of Beida İnterior da Almanya’yı 8-1 yendi. B grubunda oynanan maçlarda ise, Portekiz Of Porto ile Gürcistan 4-4, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ile Macaristan da 5-5 berabere kaldılar.

Bu sonuçların ardından, A grubunda Portekiz Beira İnterior ve Polonya 9’ar puanla liderliği paylaşırken, İstanbul Üniversitesi 6 puanla 3.sırada yer alıyor. 3 puanlı Almanya 4.sırada, Hitit Üniversitesi ve Romanya’nın henüz puanı bulunmuyor.

B grubunda Gürcistan 7 puanla liderliğini sürdürürken, Portekiz 4 puanla 2.sırada, Fransa 3 puanla 3.sırada, Karamanoğlu Mehmet Bey ve Macaristan 1’er puanla sıralanıyor.

Şampiyonada 4.maçlar bugün oynanacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim