Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Darıca Gençlerbirliği ile oynadıkları Play-Off Yarı Finali ilk maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, tüm olumsuzluklara rağmen 0-0 berabere kalmalarının, rövanş için şansların hala eşit olduğu anlamına geldiğini söyledi.
Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunun yanı sıra, seyircisiz oynamalarının büyük dezavantaj olduğunu ancak her şeye rağmen çok iyi mücadele ettiklerini belirten Yavuz İncedal, “Kendi sahamızda galip gelip rövanş için avantaj yakalamak istiyorduk ama olmadı. Tüm olumsuzluklara rağmen çok iyi mücadele ettik. Rakibe pozisyon vermedik. Bunun yanında, çok net iki gol pozisyonundan yararlanamadık. Mücadelelerinden dolayı futbolcularımı kutluyorum.
0-0’lık skor, rövanş için şansların eşit olduğunu gösteriyor. Darıca’daki maçta en az onlar kadar şansımız var. Umutsuz değiliz. Rövanş maçında gerekli skoru elde edip finale yükseleceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Teknik patron İncedal, seyircisiz oynamalarına rağmen stat önünde toplanan ve maçı dev ekrandan izleyerek takımlarına destek olan taraftarlara da ayrıca teşekkür etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim